Капітальний ремонт двигуна у Львові на СТО

Що таке капітальний ремонт двигуна?

Це процес, при якому двигун і його окремі вузли приводяться в стан, близький до того, у якому агрегат зійшов із заводського конвеєра.

Під час таких ремонтних дій спеціалісти станції ТО розбирають і очищають двигун, перевіряють його вузли, за наявності дефектів замінюють їх, ремонтують і приводять у робочий стан коленвал, блок циліндрів, системи подачі палива, мастильного змащення і охолодження, кривошипно-шатунний механізм.

Капітальний ремонт двигуна складніший і серйозніший звичайного перебирання обладнання. Воно зазвичай включає ремонт і заміну тільки пошкоджених деталей і очищення внутрішньої поверхні від нагару і нальоту.

Перебирання може знадобитися, якщо в результаті прогорання прокладки блоку циліндрів спостерігається пропускання газів і погіршується компресія, моторне мастило змішується з антифризом, відбувається загальне забруднення двигуна і зниження його потужності. Розкриття агрегату допомагає визначити справжній масштаб дефектів і виявити необхідність капремонту двигуна.

ремонт двигуна, капітальний ремонт двигуна, ресонт авто львів, заміна двигуна, заміна мотору львів
ремонт двигуна львів, ремонт двигунів у Львові, ремонт авто львів, діагностика двигуна львів майстер по дизелях львів дизеліст львів

Що треба робити, щоб “відтермінувати” капіталку двигуна?

Дбайливий власник автомобіля може значно відкласти в часі капремонт двигуна, виконуючи деякі правила:

Вчасно міняти мастило. Інакше підвищується його в’язкість, що підсилює тертя елементів механізму і призводить до їх зношення.

Використовувати тільки якісне мастило. Це допоможе уникнути утворення смолистих відкладень і стробування каналів, що збільшує термін експлуатації механізму.

Регулярно міняти фільтри. Забруднені паливний, мастильний і повітряний фільтри — фактори зношення мотора.

Дотримуватися максимально обережного режиму експлуатації. Максимальні навантаження, високі оберти автодвигуна, різкий старт і гальмування — головні вороги машини.

Вчасно усувати несправності у двигуні. Будь-який невиправлений дефект призведе до прискореного зношення елементів конструкції і спричинить ще більші неполадки. Ціна і час ремонту в цьому випадку зростуть у рази.

ТРК Моторс гарантує професійний ремонт будь-якого авто

Неправильне регулювання деталей — ще один фактор, що впливає на зношення вузлів і систем вашого транспортного засобу. Тому довірте технічне обслуговування двигуна автомобіля професіоналам.

Автосервіс ТРК Моторс оснащений сучасним діагностичним і випробувальним обладнанням, щоб досягти максимальної результативності ремонту. Серед наших переваг — розумні ціни, наявність оригінальних запчастин і комплектуючих, висока кваліфікація співробітників.

Коли двигуну необхідний капітальний ремонт?

Капремонт двигуна буде потрібен з появою таких «симптомів»:

  • значне зниження величини компресії;
  • невеликий тиск мастила і його збільшена витрата;
  • збільшення витрати палива;
  • вилітання з вентиляційної системи пари і газу у вигляді пульсуючого потоку;
  • різний колір диму з вихлопної труби;
  • зменшення потужності мотора (зниження швидкості на 15%, збільшення часу розгону транспорту з місця до швидкості 100 км/год. на 25%);
  • великий нагар на свічках запалювання;
  • нерівномірна робота мотора на холостому ходу;
  • перегрів мотора, перебої, жорстка робота;
  • «чихання» і «постріли» у глушителі і карбюраторі;
  • стукіт і шуми у ДВЗ.

Знаходячи ці ознаки у своєму авто, пам’ятайте, що «капіталка» потрібно за наявності комплексу факторів, а не окремих проявів. Зазвичай ці проблеми виникають після 100-200 тисяч км пробігу.

Але ключовим фактором, що визначає технічний стан транспортного засобу, є не пробіг, а умови експлуатації.

заміри тиску масла, тиск масла, ремонт двигуна, перевірка тиску масла в авто

Контакти автосервісу TRK Motors

Ми знаходимось за адресою

Львів, с. Сокільники, вул. Авіаційна (виїзд з Львова по вул. Кульпарківська)

Орієнтир – кільце, АЗС Amic.

097 82 83 164

 Google Maps

Графік роботи

Пн-Пт – 9:00-19:00

Сб, Нд – вихідні дні

Приєднуйтесь до нас у мережі 

Замовити дзвінок

заміна свічок львів сто автосервіс ціни ремонт авто
Зателефонувати