Ремонт та сервіс Infinity у Львові на СТО

Запис на СТО

infinity інфініті львів автосервіс ремонт львів ремонт авто сто львів автосервісa

Ремонт Infiniti у Львові

Infiniti – це молода японська автомобільна компанія, яка розпочала випуск авто преміум класу на американському автомобільному ринку у 1989 році. Філософія бренду – нескінченність в якості, була закладена уже в самій назві. Незважаючи на невелику історію, машини цієї марки є в Україні, відповідно ремонт Infiniti у Львові потребує відповідної кваліфікації майстрів і знання особливостей. Відремонтувати авто, провести технічне обслуговування ви можете в нашому автосервісі ТРК «Моторс».

Чим відрізняється ремонт Інфініті

Особливість останніх моделей Інфініті в тому, що вони мають багатофункціональну комп’ютерну систему, підвіску, яка розганяє машину до 100 км за годину всього за 7 секунд. Також в салоні є сучасний клімат-контроль.

Усі ці елементи спрощують автомобілістам використання авто, але ускладнюють ремонт. Адже велика кількість наворотів потребує глибокої діагностики, яка дозволить точно визначити, де саме проблема. Крім цього розбирання таких механізмів – ювелірна робота.

Саме тому в нашому автосервісі  особлива увага приділяється навчанню майстрів та їх обізнаності в останніх технічних рішеннях виробників. В комплексі з комп’ютерною діагностикою, ендоскопічним оглядом уже через годину ви точно будете знати, що саме сталося з авто і як усунути несправність. Крім цього ми пропонуємо:

  • доступні ціни на всі види ремонту;
  • оригінальні деталі та якісні аналоги;
  • доставку всіх деталей без вашої участі;
  • дотримання обговорених термінів.

Технічне обслуговування Infiniti

Необхідність в комплексній перевірці транспортного засобу виникає після його покупки, перед продажем та для забезпечення тривалого використання без суттєвих поломок. ТО відбувається по строго встановленому алгоритму:

  • візуальний огляд кузова;
  • перевірка справності ходової частини;
  • оцінка силового агрегату та стану моторного мастила;
  • заміна зношених деталей та робочих речовин.

Нове масло, ремінь ГРМ потрібні відразу після купівлі авто з пробігом. Адже в такому випадку складно чітко зрозуміти, коли саме старий власник робив останнє ТО і міняв деталі. Якщо ви купили нове авто то термін заміни вказується виробником і вам достатньо дотримуватися рекомендацій і вчасно приїжджати в сервіс. Оптимальний термін ТО – кожні 6 місяців під час сезонної заміни коліс.

Ремонт двигуна, АКПП, МКПП Infinit

2016 INFINITI Q50 Review | CARFAX Vehicle ResearchДля точного визначення несправностей поводиться комп’ютерна діагностика. На необхідність її проведення вказують такі симптоми поломки двигуна:

  • проблеми з запуском;
  • підвищена витрата масла;
  • зміна кольору вихлопних газів;
  • стук під час руху.

Якщо поломка незначна міняють ремінь, ролики або помпу, а основні елементи не демонтують. У випадку ігнорування регламентів заміни моторного масла, постійного перегріву через поломку системи охолодження може, виникнути потреба в повноцінному розбиранні агрегату та встановлені нових поршнів, циліндрів. Але така проблема з’являється нечасто саме завдяки високій надійності усіх деталей, які використовує виробник.

Ремонт коробки передач може бути частковим або повним. Останній варіант часто потребує повноцінної заміни вузла. Щоб уникнути несправностей потрібно міняти масло в цьому вузлі кожні 30 000 – 45 000 км пробігу. Варто пам’ятати, що чим більший загальний пробіг у автомобіля, тим вищий ризик поломки КПП.

Заміна гальмівних колодок – одна з маніпуляцій якої не уникнути при інтенсивному використанні авто. Основні елементи гальмівної систем мають обмежений експлуатаційний ресурс, який зменшується ще більше при активному стилі водіння, різких зупинках руху.

Ремонт в короткі терміни

Ми завжди чесно повідомляємо клієнту терміни ремонту його автомобіля та дотримуємось спільних домовленостей.

Доступні та прозорі ціни

Значно нижча ціна у порівнянні з дилерськими сервісами при відповідній якості робіт.

Наш клієнт завжди розуміє кінцеву вартість ремонту свого автомобіля.

Якісне обладнання

Наша автомайстерня забезпечена якісним обладнанням від провідних європейських виробників, якість якого гарантовано.

Кваліфіковані фахівці

У нас працюють майстри з середнім досвідом роботи більше 5-и років.

Замовлення автозапчастин

У нас можна замовити автозапчастини зі знижкою СТО. Вам не доведеться додатково витрачати свій час на їх пошук, купівлю та доставку.

Зручне розташування

СТО знаходиться на виїзді з міста (по вул. Городоцька, с. Лапаївка). Поруч АЗС, автомийка, магазин.

Контакти автосервісу TRK Motors

Ми знаходимось за адресою

Львів, с. Сокільники, вул. Авіаційна (виїзд з Львова по вул. Кульпарківська)

Орієнтир – кільце, АЗС Amic.

097 82 83 164

 Google Maps

Графік роботи

Пн-Пт – 9:00-19:00

Сб, Нд – вихідні дні

Приєднуйтесь до нас у мережі 

Замовити дзвінок

заміна свічок львів сто автосервіс ціни ремонт авто
Зателефонувати