Ремонт та сервіс Mitsubishi у Львові на СТО

Запис на СТО

mitsubishi мітсубісі міцубіші львів автосервіс ремонт львів ремонт авто сто львів автосервісa

Ремонт Mitsubishi у Львові

Mitsubishi – це японська автомобільна компанія, яка з 1945 року займається випуском автомобілів. Історія концерну розпочалася ще з кінця 19 століття. В той час компанія займалася судноплавством і будуванням суден.

Японські автомобілі користуються популярністю за рахунок недорого сервісу та деталей. Крім цього, виробник використовує новітні технологічні рішення. Компанія вперше використала систему управління зміною фаз розподілу, електронне між колісне блокування та систему динамічної стабілізації.

Види ремонту Mitsubishi у Львові

Технічне обслуговування  проводиться під час підготовки до сезону. Крім цього, кожен автовиробник вказує свій регламент перевірки, якого потрібно дотримуватися. Позапланове ТО проводять перед далекою поїздкою, продажем і покупкою авто. В повний комплекс робіт під час технічного обслуговування входить не тільки перевірка стану елементів, але й заміна розхідних матеріалів та робочих речовин:

  • масла в двигуні;
  • змащувальної рідини в мості;
  • масляного, паливного фільтра;
  • повітряного фільтрувального елемента в двигуні і салоні;
  • антифризу рідини;
  • паска приводу;
  • комплекту ГРМ з помпою;
  • роликів приводу.

На необхідність ремонту двигуна Mitsubishi вказує підвищена витрата масла, зниження потужності, білий дим, який йде з вихлопної труби, стук під час набору швидкості, несправності випускних і впускних клапанів. Відновлення силового агрегату передбачає демонтаж нижньої частини, оцінку стану циліндрів, корінних та шатунних вкладишів. Проводиться заміна зношених елементів, проточування середини циліндра для забезпечення компресії. Під час капітального ремонту може виникнути необхідність заміни таких елементів конструкції:

  • головки блока або прокладки;
  • колінчатого валу;
  • впускного, випускного колектора;
  • помпи, патрубків, радіатора системи охолодження;
  • піддону;
  • термостату.

Комп’ютерна діагностика та ремонт КПП потрібні в тому випадку, якщо є ускладнене перемикання передач, проблеми з управлінням. Уникнути проблем з цією частиною авто можна при дотриманні регламенту заміни масла в КПП, який передбачає проведення такої маніпуляції кожні 60 000 км пробігу.

Заміна гальмівних колодок потрібна, якщо виявлене їхнє зношування, є проблеми з експлуатацією. Під час роботи майстри не тільки встановлюють нові елементи, але й перевіряють стан усієї гальмівної системи, щоб забезпечити безпечну поїздку.

Де провести ремонт Mitsubishi у Львові?

Відновлення вузлів незалежно від складності пошкоджень можна провести в нашому сервісі TRK Motors. Як клієнту пересвідчитися в нашому професіоналізмі та якості робити? Працюємо офіційно, надаємо гарантії, розповідаємо всі тонкощі ремонту та прозоро формуємо вартість послуг. Ви можете ознайомитися з відгуками на незалежних ресурсах, отримати консультацію по телефону або приїхати в сервіс в будь-який зручний час.

Якість ремонту – гарантія постійної співпраці з клієнтами, найкращий захист від конкурентів, найшвидший шлях для розвитку. Тому досвід наших майстрів від 5 років. В ремонті використовуємо оригінальні деталі або сертифіковані аналоги. Діагностику проводимо з допомогою сучасного комп’ютерного забезпечення, а після відновлення роботи тестуємо системи і агрегати на стендах.

Звертайтесь в сервіс, щоб швидко і з мінімальними витратами провести технічне обслуговування, ремонт вузлів, планову заміну розхідних елементів та робочих речовин.

Ремонт в короткі терміни

Ми завжди чесно повідомляємо клієнту терміни ремонту його автомобіля та дотримуємось спільних домовленостей.

Доступні та прозорі ціни

Значно нижча ціна у порівнянні з дилерськими сервісами при відповідній якості робіт.

Наш клієнт завжди розуміє кінцеву вартість ремонту свого автомобіля.

Якісне обладнання

Наша автомайстерня забезпечена якісним обладнанням від провідних європейських виробників, якість якого гарантовано.

Кваліфіковані фахівці

У нас працюють майстри з середнім досвідом роботи більше 5-и років.

Замовлення автозапчастин

У нас можна замовити автозапчастини зі знижкою СТО. Вам не доведеться додатково витрачати свій час на їх пошук, купівлю та доставку.

Зручне розташування

СТО знаходиться на виїзді з міста (по вул. Городоцька, с. Лапаївка). Поруч АЗС, автомийка, магазин.

Контакти автосервісу TRK Motors

Ми знаходимось за адресою

Львів, с. Сокільники, вул. Авіаційна (виїзд з Львова по вул. Кульпарківська)

Орієнтир – кільце, АЗС Amic.

097 82 83 164

 Google Maps

Графік роботи

Пн-Пт – 9:00-19:00

Сб, Нд – вихідні дні

Приєднуйтесь до нас у мережі 

Замовити дзвінок

заміна свічок львів сто автосервіс ціни ремонт авто
Зателефонувати